Thuis Nieuws

Copyright-Verklaring

Van goede kwaliteit Prefab Villa voor verkoop
Van goede kwaliteit Prefab Villa voor verkoop
Ik genoot van werkend met David. Hij was een harde arbeider en was gemakkelijk om te krijgen samen met. Hij had altijd een grote houding en scheen bekwaam bij wat hij deed.

—— Shawn Eagan

David is een prachtige persoon om te werken met, is hij altijd zeer ontvankelijk voor ons verzoek en is snel op levering. Wij adviseren op om het even welk ogenblik hem.

—— Denise Newman

David is een eminente eigenaar die zeer verantwoordelijk, Goed geïnformeerd is, en herinnering in het antwoorden aan klanten.

—— Sean Aghili

Ik adviseer hoogst David van Diepe Blauwe Smarthouse voor mensen die staal zoeken - ontworpen het huisvesten oplossingen die overal in de wereld kunnen worden verscheept.

—— Michael Cairns

Het groepswerk van Deepblue is zeer ernstig en verantwoordelijk, vertrouw ik op hen.

—— Gary

Wat een prachtig team, ik gelukkig ben te zijn partners, en ik ben ook gelukkig vrienden in het leven te worden.

—— Bob

Ik ben zeer gelukkig om met deepblue te werken, zal blijven in de toekomst samenwerken.

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Copyright-Verklaring

Copyright-Verklaring

Copyright-Verklaring

· Alle materialen in de Website van DEEPBLUE SMARTHOUSE, met inbegrip van Web-pagina's en hun derivaten die maar niet omvatten die tot zijn producten of dienst worden beperkt, die worden gecreeerd of op basis van het auteursrecht van DEEPBLUE SMARTHOUSE ontwikkeld, zijn het intellectuele eigendom van DEEPBLUE SMARTHOUSE of zijn aangesloten bedrijven. Het intellectuele eigendom wordt beschermd door Copyright-Wetten van de Volksrepubliek China.

· Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door DEEPBLUE SMARTHOUSE, zijn enige reproductie, wijziging, opslag in een herwinningssysteem of een wederuitzending, of gebonden verkoop met andere producten in enige vorm of op enige manier, betreffende enig deel van de bovengenoemde producten, elektronisch, de mechanische dienst, informatie en materialen, of anders, onwettig en strikt verboden.

· Om het even welke overtreding van ons auteursrecht zal niet getolereerd worden door DEEPBLUE SMARTHOUSE en DEEPBLUE SMARTHOUSE can streeft naar bevel, hulp en schadeloosstellingen beschikbaar in het kader van de Copyright-Wetten, Misdadige Code, Administratief recht en andere relevante wetgevingen.

Juridische Afdeling, DEEPBLUE SMARTHOUSE

 

Beste cliënt,

pls bericht zijn er sommige bedrijven die onze firmanaam (DEEPBLUE SMARTHOUSE) gebruiken adervise hun producten. wij allen weten het dat de onwettige manier is. 

wij bereiden de documenten voor om hen te vervolgen.  

hier is screensnap voor uw verwijzing. 

 Hier is de brief van onze advocaat.

 

 

 

 

Bartijd : 2016-05-18 15:55:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
NINGBO DEEPBLUE SMARTHOUSE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. David

Tel.: 86-574-28825171

Fax: 86-574-86642341

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)